Arrangementen

FIETSARRANGEMENT   - BIKE ARRANGEMENT   - CYCLO ARRANGEMENT

                   ______


Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen lenen zich perfect om hun pracht te laten ontdekken met de fiets. U hoeft daarvoor geen getrainde fietser te zijn om onze prachtige streek te doorkruisen. Langs de oevers van de Schelde kan U de prachtige glooiingen gadeslaan. De Scheldevallei doorklieft als het ware Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen. Wil U toch even proeven van één van de welbekende beklimmingen zoals de Koppenberg dan wijkt U even van de Scheldeoevers af en staat U in een mum van tijd aan de voet van een heldhaftige kuitenbijter. Aan de Zuidoostelijke helft van de vallei vindt U de meest uitdagende beklimmingen. Aan de Noordwestelijke zijde  van de vallei zijn de glooiingen minder steil. Eens U de top bereikt wordt U getrakteerd op ongeloofelijke vergezichten. Zo kijkt U makkellijk tot in Gent. Het landelijke karakter van onze mooie streek zal de leidraad zijn doorheen uw fietstocht. Na afloop gaat er niets boven een heerlijk terrasje op de Grote Markt waar U uw brandstof terug op peil brengt met een lekker Oudenaards biertje.


Wij stellen U hiervoor volwaardige citybikes ter beschikking, elk voorzien van de nodige versnellingen zodat U zonder enig probleem  het mooie landschap doorkruist.


Ons fietsarrangement is op basis van een verblijf met 2 overnachtingen, incl. ontbijt. U krijgt 2 fietsen ter beschikking alsook keuze uit onze zelf samengestelde fietsroutes. Deze routes wijken af van de bestaande toeristische fietsroutes om U toch langs enkele unieke en vaak verborgen plekjes te loodsen. Er is voor elk wat wils, van een vlakke fietstocht tot een meer gewaagde verkenning. Wenst U toch een vaste fietsroute te nemen dan zijn er talrijke routes te verkrijgen bij de toeristische dienst of in het Centrum Ronde van Vlaanderen, beide gelegen, vlakbij onze B&B.


     Kostprijs :


2 personen + 2 overnachtingen met ontbijt, incl. fietsen en fietsroutes : 265 €

   1 persoon + 2 overnachtingen met ontbijt, incl. fiets en fietsroutes : 200 €